Benvinguts! / Bienvenidos!

En totes les èpoques passen coses dignes de ser explicades o opinades, però és en èpoques de crisi quan més es pot opinar i explicar, doncs una característica d’aquestes  és precisament que succeeixen canvis no només conjunturals sinó també estructurals.

És per això que he iniciat aquest bloc, per un costat vull donar a conèixer opinions diverses sobre l’actualitat sense més ànim que el d’iniciar un debat constructiu. Per l’altre, aprofitar el meu bagatge professional i acadèmic per tal de poder transmetre una visió el més acurada que pugui sobre temes econòmics i financers; escriuré en la meva llengua materna, el català, i també  en castellà; per això, he fet dues versions de varis articles i els he agrupat als menús segons l’idioma en què estan escrits.

Aquest bloc està estructurat en dues àries temàtiques, cliqueu a cadascuna d’elles per accedir-hi:

ARTICLES SOBRE ECONOMIA I FINANCES: En aquesta pretenc cubrir dos objectius; el primer és donar la meva opinió sobre les novetats i notícies que es van produïnt i que no són poques; en el segon intentaré anar explicant de manera planera i el més sintèticament possible les diverses facetes i conceptes dels productes bancaris i financers.

ARTICLES D’OPINIÓ: Opinions diverses sobre molts temes d’actualitat. Aquest grup té, amés, dos subgrups, depenent del mitjà escrit o digital on l’article d’opinió hagi sigut publicat. També adjunto els enllaços a cada publicació.
Espero que sigui del vostre agrat, qualsevol aportació serà benvinguda. Fins aviat!

Jordi Mulé

Menció a «la Vanguardia» d’aquest bloc el dia 16-12-2013 en aquest link.

—————————————————————————————————————————————————–

En todas las épocas pasan cosas dignas de ser explicadas u opinadas, pero es en épocas de crisis cuando más se puede opinar y explicar, ya que una característica de éstas es precisamente que suceden cambios no sólo coyunturales sino también estructurales.

Es por ello que he iniciado este blog, por un lado quiero dar a conocer opiniones diversas sobre la actualidad sin más ánimo que el de iniciar un debate constructivo. Por el otro, aprovechar mi experiencia profesional y académica para poder transmitir una visión lo más acertada posible sobre temas económicos y financieros. Escribo en mi lengua materna, el catalán, y también (cómo no) en castellano. Para ello, he hecho dos versiones de varios artículos y los he agrupado en los menús según en qué idioma esté escrito.

Este blog está estructurado en dos áreas temáticas, haced click en cada una de ellas para acceder a su contenido:

ARTICULOS SOBRE ECONOMIA Y FINANZAS: En ésta pretendo cubrir dos objetivos; el primero es dar mi opinión sobre las novedades y noticias económicas que se van produciendo, y que no son pocas; en el segundo intentaré explicar de manera sencilla y sintética las diversas facetas y conceptos de los productos bancarios i financieros.

ARTICULOS DE OPINIÓN: Opiniones diversas sobre multitud de temas de actualidad. Este grupo tiene además dos subgrupos, dependiendo del medio digital o escrito donde el artículo de opinión haya sido publicado y cuyo enlace se adjunta.

Espero que os guste, cualquier aportación será bienvenida. Hasta pronto!

Jordi Mulé.

Mención en «la Vanguardia» de este blog  el día 16-12-2013 en este link.

2 comentarios sobre “Benvinguts! / Bienvenidos!

  1. Jordi, molt bo i encertat el teu article «Imprevistos y economía». Els imprevistos són la salsa de l’economia i dels mercats. Si no hi fossin, perdria la gràcia. Lamentablement, l’afany per controlar-ho tot i reduir riscos i incerteses que tenim tots avui en dia, fa que els imprevistos, molts cops, siguin autèntiques bombes de rellotgeria quan apareixen. Brillant Assimov, sí Sr. Enhorabona!

    1. Merci, Rafael! Llàstima que molts imprevistos siguin realment previsibles. O no és previsible que polítiques d’austeritat que ofeguin la població grega puguin dur a girs polítics? Curiós…

Què en penseu? / ¿Qué pensais?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s