SIGUEM SOLIDARIS!

recapte

Durant aquesta setmana es fa El Gran Recapte d’Aliments, lloable iniciativa que periòdicament omple de voluntaris la majoria de supermercats i establiments d’alimentació del país; voluntaris que van recollint aquells aliments que, també voluntàriament, han adquirint moltes de les persones que estan comprant al mateix establiment. Tant d’èxit té, que no aniria errat si digués que, segurament, si no fos per campanyes com aquesta, de ben segur moltíssimes persones ho tindrien encara més difícil per fer quelcom tan bàsic i necessari, menjar calent cada dia.

I és en aquestes ocasions on crec que hi ha lloc per la reflexió serena, d’adonar-nos del que realment es pot fer només aportant-hi un petit gra de sorra,  que la societat no és tan impersonal com se’ns fa creure tants cops, pensem que vint mil voluntaris ajudant a fer aquest Gran Recapte no es mouen així com així. He de confessar que veure aquest gran espectacle en anar a omplir la cistella de la compra m’omple d’orgull i d’esperança en igual mesura. I és que, enmig de tantes corrupcions, escàndols, històries, problemes i derivats una cosa ens hauria de quedar molt clara, la societat la crea la gent que la compon i, malgrat que tantes vegades ens facin creure el contrari, està en les nostres mans canviar el que no ens agradi.

Tant de bo tinguéssim més oportunitats de mostrar-nos solidaris durant tot l’any i no només en aquestes dates! Jo ja he fet la meva petita aportació al Gran Recapte d’Aliments, vosaltres també?

Què en penseu? / ¿Qué pensais?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s