El Nadal i la pau.

image

Si per una cosa es caracteritzen les festes de Nadal és per ser l’època de l’any en què conceptes com solidaritat, fraternitat o pau assoleixen tot el seu sentit, i així ha sigut des que el Nadal existeix.

Fa pocs dies vaig poder llegir un article al diari que penso il.lustra molt bé l’anterior; corria el Nadal de 1914, amb la Gran Guerra tot just començant que a les trinxeres de Bèlgica els soldats alemanys i aliats van deixar les armes i per un dia es van dedicar a confraternitzar i jugar un partit de futbol. Sembla ser que va ser tot tan emotiu que va costar moltíssim als seus comandaments fer-los tornar a les trinxeres. La zona d’aquest event es vol declarar Patrimoni de la Humanitat; així de poderós és l’esperit nadalenc.

Passem temps difícils i amb un any vinent que es planteja inestable en molts sentits; és per això que, des d’aquest humil bloc, voldria evocar aquest esperit nadalenc i desitjar-vos a tots el millor en aquestes dates tant senyalades.

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!

Què en penseu? / ¿Qué pensais?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s